Tuesday, May 5, 2009

Si Kucing Adam Buat hal!

Cerita Hati Cik Bee Dicoret Pada Tuesday, May 05, 2009
pada suatu hari ahad yang hening...
jam menunjukkan lebih kurang pukul 6.35 pagi..
ku keluar dari bilikku untuk solat subuh dan ku pelik..

" ape kes aa carpet ni mcam takbetul jek letaknya?"

kurang hajar punye kucing, berak kat sini!!!

sekecil kecil ruang kat atas ni jgak laa ko nak berak..
heiiiii bengang ooo,dgn bau busuk nye!uweks



carpet yang diberak oleh kucing adam.
telah dibasuh dan dikemas oleh bibik.






Kucing2 adam... xtaw laa mana satu yg cari pasal berak merata



owner kucing.. kucing die nakal mcam tuan die

saya isytiharkan perang dgn 2 ekor kucing itu!
saya suka kan kucing adam yang previous, blacky, d black cat..even hitam lgam, tak bape nak cantek(tp mata die agak lawa)tp hati baek n frenly n manja...

yg 2 ekor skang ni, dah laaa garang, kuat makan, buncit...
dan memang aku x pnah nak maen2 ngan kucing adam yang ini.huhu

2 Orang Terasa Hati:

"" M.D.F.Z "" on May 20, 2009 at 8:57 PM said...

kucing 5 alpha nih...msa dok kt sic,kncing d tmpt ak..brni mg kucing!!!

misz A.C.C.A on May 20, 2009 at 9:24 PM said...

btul btul, ni kucing s.i.c, CM bawa blik bg adam, anak bongsu die bela..

 

Cerita Hati Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez