Wednesday, April 22, 2009

bosan itu boring

Cerita Hati Cik Bee Dicoret Pada Wednesday, April 22, 2009
okey... i just watched 3 janda, 1st episode. not bad.. gona be addicted to this series. ye la kan, since cuti pnjang, xde keje nk wat.huhu

okey, let c wat had i done today...
bangun subuh. trun makan. naik bilik. bace novel. tido balik.
bangun . turun minum. wat propozal sife. call kak nash. sambung wat propozal.
naik mandi, zohor. turun 4 luch. petang, ikut umi antar akiff balik asrama.
balik. maghrib.isyak.tngok diari af. sambung ngan 3 janda. pasni nak tngok csi miami plak.

okies.tu laa routine tetiap hari.. kekadang jadi driver kehormat. gado ngan adam, ( d youngest bro infamily),pot pet pot pet ngan bibik..uwa uwa uwa. mana x bosan!!

okies.. skang ada bertambah bosan. nina n nadz still kat paris, susah nk contact n sms dorang. ka nash tngah dmam, xkan nk kco die.(" pdhal kamu slalu je kaco saya smpai xkire waktu n tmpat" may be ini lah kata2 k nash padaku =P)

syaz n amizah da + bz ngn preparation final xm. makin kurang n3 yg dibuatnye. aida pon sama =(
anak pacik abu samah da pg praktikal mlaka. so suis die yg rosak tu kurang bfungsi kat ym n sms. adoiii busan sumgoh.

kepada kawan2 yg ada terlebey wang, x yah laa g honeymun ke mlncong ke..ada pekdah nye kamu ajak saya kuar,a mek saya kt umah n blnje saya ,kan piza hut..as reply, saya akan tman kamu jalan2 k =)

4 Orang Terasa Hati:

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ on April 23, 2009 at 1:52 AM said...

oh... bersabar.eheheee...

Amizah Azid on April 23, 2009 at 2:35 PM said...

alala kesiannye... mizah faham ape erti bosan itu. dh biase sgt tenung-tenung dinding selama 2 bulan for each n every sem break. cuti smpai bile ni?

misz A.C.C.A on April 24, 2009 at 11:59 PM said...

fatty: owh, sabar itu sebahagian dr iman.. sabar sehinnga meraung kebusanan..owh!

amizah : b cti sampai awal julai... eheheh awak nt pon da abes exam, " selamat datang ke dunia kami, cuti tanpa busan bkan cuti sem namanye"

misz A.C.C.A on April 24, 2009 at 11:59 PM said...

fatty: owh, sabar itu sebahagian dr iman.. sabar sehinnga meraung kebusanan..owh!

amizah : b cti sampai awal julai... eheheh awak nt pon da abes exam, " selamat datang ke dunia kami, cuti tanpa busan bkan cuti sem namanye"

 

Cerita Hati Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez